Πολιτική απορρήτου και εποπτείας

Πολιτική εποπτείας

Travel Gay εποπτεύει τις κριτικές των χρηστών προτού μπορέσουν να τις δουν άλλοι χρήστες.

Ενδέχεται να διαγράψουμε κριτικές (ή μέρος των κριτικών), που κατά τη γνώμη μας:

  • είναι καταχρηστικοί, μισητοί, εκτός θέματος, χρησιμοποιούν ακατάλληλη ή ρητή σεξουαλική γλώσσα
  • περιέχουν ρατσιστικές, σεξιστικές, ομοφοβικές ή άλλες συκοφαντίες
  • βασίζεται σε φήμες και όχι σε προσωπική εμπειρία
  • μην συμμορφώνεστε με το δικό μας Κώδικας δεοντολογίας για την προστασία των παιδιών
  • είναι προσκλήσεις ή διαφημίσεις για άλλους ιστότοπους ή επιχειρήσεις
  • Spamming
  • Ανατρέξτε σε δραστηριότητες που είναι παράνομες ή ισχυρισμούς για παράνομο παράπτωμα
  • περιέχει περιεχόμενο που ενδέχεται να παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα ή τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας άλλων, νόμων ή κανονισμών
  • πλαστοπροσωπεί ή ψευδώς ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί ένα άτομο ή οργανισμό

Ενδέχεται να διορθώσουμε την ορθογραφία και άλλα λάθη ή να επεξεργαστούμε σχόλια που δεν είναι λογικά συνοπτικά.

Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύσουμε μια κριτική εν όλω ή εν μέρει για οποιονδήποτε λόγο ή να διαγράψουμε μια προηγούμενη δημοσιευμένη κριτική.

 

Κριτικές Εικόνες

Οι εικόνες πρέπει να είναι:

  • από εσάς
  • σχετικό με τον τόπο που ελέγχεται
  • μη εμπορικά
  • τοπίο (π.χ. σχήμα γραμματοκιβωτίου)
  • Μόνο τύπος αρχείου jpeg, jpg ή png

Οι εικόνες δεν πρέπει:

  • να είσαι αγενής, πορνογραφικός, παράνομος, προσβλητικός ή προσβλητικός
  • επεξεργάστηκε για να παραμορφώσει ή να παραπλανήσει τη σκηνή
  • περιλαμβάνουν λογότυπα, διαφημίσεις ή άλλο περιεχόμενο μάρκετινγκ
  • υπερβαίνει τα 5 megabytes μέγεθος αρχείου
  • συμπεριλάβετε μια εικόνα για οποιονδήποτε κάτω των 18 ετών

Δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε φωτογραφίες από άλλες πηγές ή οποιαδήποτε εικόνα που παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα άλλων.

Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύσουμε καμία εικόνα που ανεβάζετε.

Μεταφορτώνοντας φωτογραφίες, παραχωρείτε Travel Gay μη αποκλειστικά δικαιώματα επεξεργασίας, αντιγραφής, χρήσης και εμφάνισης των φωτογραφιών. 

 

Δικαίωμα απάντησης

Εάν θέλετε να απαντήσετε σε μια κριτική, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία απάντησης ή στείλτε μας email στο [προστασία μέσω email]

 

Μετακίνηση

Μπορείτε να ζητήσετε μια αναθεώρηση που έχετε γράψει ή μια εικόνα που έχετε ανεβάσει για να αφαιρεθεί μέσω email στο [προστασία μέσω email]

 

Πολιτική Απορρήτου

Αυτή είναι η Πολιτική απορρήτου για Out4You Ltd («εμείς» ή «εμείς»), η οποία διαχειρίζεται τον ιστότοπο www.travelgay.com (ο «ιστότοπος»). Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τις πληροφορίες σας και να σεβόμαστε το απόρρητό σας. Όταν μας δίνετε πληροφορίες για εσάς ή την επιχείρησή σας, μας εμπιστεύεστε να αποθηκεύουμε και να χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες με υπευθυνότητα. Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να κερδίσουμε αυτήν την εμπιστοσύνη. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου, μαζί με τη δική μας Όροι χρήσης και οποιουδήποτε άλλου εγγράφου που αναφέρεται σε αυτό, καθορίζει τη βάση επί της οποίας θα επεξεργαστούν από εμάς τυχόν προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς μέσω του Ιστότοπου και οποιωνδήποτε άλλων υπηρεσιών ή προσθηκών που ανταλλάσσουν πληροφορίες μαζί μας.

Χρησιμοποιώντας τον Ιστότοπο, αποδέχεστε ότι αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει για εσάς. Παρακαλώ διαβάστε το προσεκτικά. Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR), είμαστε ο «υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων» και είμαστε υπεύθυνοι για αυτήν την Πολιτική Απορρήτου και τον χειρισμό των δεδομένων σας. Εδώ είναι τα στοιχεία μας:

Όνομα Εταιρίας: Out4You Ltd (η «επιχείρηση»)
Αριθμός Εταιρείας: 
07648544
Καταχωρημένη διεύθυνση: 
Cloisters Court, 22-26 Farringdon Lane, Λονδίνο, EC1R 3AU
Εγγραφή ελεγκτή δεδομένων ICO: ZA376321

ΔΕΔΟΜΕΝΑ που συλλέγουμε και αποθηκεύουμε

Προκειμένου να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας αποτελεσματικά, ενδέχεται να αποθηκεύσουμε και να επεξεργαστούμε τα ακόλουθα δεδομένα:

Δεδομένα επικοινωνίας: π.χ. όνομα, διεύθυνση, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση email.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: π.χ. αριθμός τραπεζικού λογαριασμού, κωδικός ταξινόμησης, στοιχεία πιστωτικής κάρτας, στοιχεία χρεωστικής κάρτας.
Δημογραφικά δεδομένα: π.χ. ταχυδρομικός κώδικας, εισόδημα.
Δεδομένα ειδικής κατηγορίας: π.χ. σεξ, σεξουαλικός προσανατολισμός.
Δεδομένα αναγνώρισης χρήστη: 
π.χ. διεύθυνση IP, πληροφορίες σύνδεσης, τύπος και έκδοση προγράμματος περιήγησης, ρύθμιση ζώνης ώρας, τύποι προσθηκών προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και έκδοση.
Δεδομένα συμπεριφοράς χρήστη: π.χ. ροές κλικ URL, προϊόντα / υπηρεσίες που προβάλλονται, χρόνοι απόκρισης σελίδας, σφάλματα λήψης, διάρκεια επισκέψεων σελίδας, δεδομένα αλληλεπίδρασης σελίδας, αριθμοί τηλεφώνου που χρησιμοποιούνται για να μας καλούν.

Αυτό συμβαίνει, π.χ. όταν συμπληρώνετε ένα ερώτημα, δημιουργείτε λογαριασμό, συμπληρώνετε διαδικτυακά ερωτηματολόγια, συμμετέχετε σε οποιαδήποτε επιτροπή συζήτησης ή σε λειτουργία κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, συμμετέχετε σε διαγωνισμό, επικοινωνείτε μαζί μας, λαμβάνετε υπηρεσίες ή πραγματοποιείτε συναλλαγές μαζί μας. Η συλλογή αυτών των δεδομένων είναι μερικές φορές αυτόματη.

ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Ως LGBT ταξιδιωτικός πάροχος συλλέγουμε και ζητάμε από τους πελάτες μας πληροφορίες σχετικά με τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Αυτά τα δεδομένα αντιμετωπίζονται με απόλυτη εμπιστοσύνη και χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν στην προσαρμογή των υπηρεσιών μας σε εσάς. Σε καμία περίπτωση δεν απαιτείται η αποκάλυψη αυτών των πληροφοριών εάν δεν το επιθυμείτε.

Μπορούμε να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτα μέρη στα οποία ενδέχεται να επιλέξουμε να πουλήσουμε, να μεταφέρουμε ή να συγχωνεύσουμε τμήματα της επιχείρησής μας ή των περιουσιακών στοιχείων μας. Εναλλακτικά, ενδέχεται να προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε άλλες επιχειρήσεις ή να συγχωνευτούμε μαζί τους. Εάν συμβεί μια αλλαγή στην επιχείρησή μας, τότε οι νέοι κάτοχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα με τον ίδιο τρόπο όπως ορίζεται σε αυτήν την ειδοποίηση απορρήτου

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΙΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας σε ορισμένα τρίτα μέρη προκειμένου να σας παραδώσουμε τα αγαθά ή τις υπηρεσίες μας. Συμπεριλαμβάνουμε, παρακάτω, λεπτομέρειες σχετικά με τα σχετικά δεδομένα που συλλέγονται ή κοινοποιούνται, τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγονται ή κοινοποιούνται τέτοια δεδομένα και οι τρίτοι πάροχοι που χρησιμοποιούμε που συλλέγουν ή κοινοποιούν τέτοια δεδομένα.

Facebook

Σκοπός: Αυτή η υπηρεσία μας επιτρέπει να συνδεθούμε με τον λογαριασμό σας στο Facebook, μέσω της σύνδεσής σας ή με άλλο τρόπο και μας επιτρέπει να αλληλεπιδρούμε με το Facebook και να εμφανίζουμε βασικά στατιστικά στοιχεία.
Συλλεγόμενα δεδομένα: διάφορα δεδομένα από τον λογαριασμό σας στο Facebook, εάν επιλέξετε να τα μοιραστείτε μαζί μας.
Πάροχος υπηρεσιών: Facebook, Inc.
Τόπος επεξεργασίας: ΗΠΑ
Πολιτική Απορρήτου

Google Analytics

Σκοπός: Πρόκειται για μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού, η οποία μας επιτρέπει να παρακολουθούμε τη χρήση του ιστότοπου, να προετοιμάζουμε αναφορές σχετικά με τη δραστηριότητα των χρηστών και να τις μοιραζόμαστε με άλλες υπηρεσίες Google.
Συλλεγόμενα δεδομένα: δεδομένα χρήσης, cookie
Πάροχος υπηρεσιών: Η Google Inc
Τόπος επεξεργασίας: ΗΠΑ
Πολιτική Απορρήτου
Εξαίρεση

Twitter

Σκοπός: Αυτή η υπηρεσία μας επιτρέπει να αλληλεπιδρούμε με το Twitter και να εμφανίζουμε βασικά στατιστικά στοιχεία.
Συλλεγόμενα δεδομένα: δεδομένα χρήσης, cookie
Πάροχος υπηρεσιών: Twitter, Inc.
Τόπος επεξεργασίας: ΗΠΑ
Πολιτική Απορρήτου

MailChimp

Σκοπός: Αυτή η υπηρεσία μας επιτρέπει να στέλνουμε μηνύματα email σε λίστες διανομής
Συλλεγόμενα δεδομένα: διεύθυνση email, όνομα, σεξουαλικός προσανατολισμός, σεξ
Πάροχος υπηρεσιών: The Rocket Science Group, LLC d / b / a MailChimp
Τόπος επεξεργασίας: ΗΠΑ
Πολιτική Απορρήτου

Πληρώστε 360 από την Capita

Σκοπός: αυτή η υπηρεσία επεξεργάζεται πληρωμές για εμάς.
Συλλεγόμενα δεδομένα: διάφορα, συμπεριλαμβανομένων προσωπικών, οικονομικών, καρτών και πληροφοριών συναλλαγής.
Πάροχος υπηρεσιών: Pay360 Limited
Τόπος επεξεργασίας: UK
Πολιτική Απορρήτου

Zoho

Σκοπός: Αυτή η υπηρεσία εκτελεί την υπηρεσία ζωντανής συνομιλίας και μας επιτρέπει να παρακολουθούμε τη χρήση του ιστότοπου καθώς και τη χρήση δεδομένων πελατών για σκοπούς επαναληπτικού μάρκετινγκ.
Συλλεγόμενα δεδομένα: διάφορα, δεδομένα χρήσης, cookie, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών στοιχείων και της διεύθυνσης email και του σεξουαλικού προσανατολισμού, εάν μοιράζεστε αυτά τα δεδομένα σε ένα ζωντανό μήνυμα συνομιλίας.
Πάροχος υπηρεσιών: Zoho Corporation Pvt. Ε.Π.Ε.
Τόπος επεξεργασίας: ΗΠΑ / Ευρωπαϊκή Ένωση
Πολιτική Απορρήτου

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Σκοποί μάρκετινγκ π.χ. διαφήμιση, εμπορική συνεργασία, αλληλεπίδραση με κοινωνικά μέσα, επαναληπτικό μάρκετινγκ και στόχευση συμπεριφοράς, αλληλεπίδραση με διαδικτυακές πλατφόρμες έρευνας, δημόσιες σχέσεις, παροχή πληροφοριών, προϊόντων και υπηρεσιών που ζητάτε ή (με τη συγκατάθεσή σας) που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν, επιτρέποντας (με τη συγκατάθεσή σας) ορισμένα τρίτα μέρη να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με αγαθά ή υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν
  • Βελτίωση της εμπειρίας σας στον Ιστότοπο, π.χ. αλληλεπίδραση με πλατφόρμες υποστήριξης και ανατροφοδότησης, αναλυτικά στοιχεία, προβολή περιεχομένου από εξωτερικές πλατφόρμες, απόδοση περιεχομένου και δοκιμές λειτουργιών, διαχείριση σελίδων προορισμού, χαρτογράφηση θερμότητας, βελτιστοποίηση επισκεψιμότητας, διασφαλίζοντας ότι το περιεχόμενο του ιστότοπού μας θα σας παρουσιάζεται αποτελεσματικά τρόπο, ειδοποιώντας σας για τυχόν αλλαγές στην υπηρεσία μας, βελτιστοποιώντας τις σελίδες στις οποίες κατευθύνεστε
  • Βοηθώντας μας να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας καλύτερα, π.χ. διαχείριση βάσης δεδομένων χρηστών, διαχείριση πληρωμών, υποδομή φιλοξενίας και back-end, εγγραφή και έλεγχος ταυτότητας, εκτέλεση των υποχρεώσεών μας βάσει οποιωνδήποτε συμβάσεων συνάπτονται μαζί σας, μέτρηση της απόδοσής μας σε όρους πωλήσεων ή άλλως, συντήρηση λογαριασμών και αρχείων
  • Διατηρώντας επαφή μαζί σας, π.χ. άμεση επικοινωνία, διαχείριση αιτημάτων επαφής, διαχείριση επαφών και αποστολή μηνυμάτων, αλληλεπίδραση με πλατφόρμες ζωντανής συνομιλίας

COOKIES

Χρησιμοποιούμε «cookies» για την αποθήκευση και τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από εσάς. Ορισμένα τρίτα μέρη μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν cookies σε σχέση με τη χρήση του ιστότοπού μας από εσάς. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση των cookie από εμάς Πολιτική Cookies.

ΠΟΥ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε υποβάλλονται σε επεξεργασία στις διευθύνσεις συναλλαγών μας και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος όπου βρίσκονται τα μέρη που εμπλέκονται στην επεξεργασία.

Ως μέρος των υπηρεσιών που σας προσφέρονται μέσω του ιστότοπού μας, τα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς ενδέχεται να μεταφερθούν και να αποθηκευτούν σε χώρες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ο «ΕΟΧ»).

Μπορεί επίσης να υποβληθεί σε επεξεργασία από το προσωπικό που εργάζεται εκτός του ΕΟΧ που εργάζεται για εμάς ή έναν από τους προμηθευτές μας, για παράδειγμα στην επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής σας, στην εκπλήρωση της παραγγελίας σας και στην παροχή υπηρεσιών διαχείρισης και υποστήριξης.

Υποβάλλοντας τα προσωπικά σας δεδομένα, αποδέχεστε αυτήν τη μεταφορά, την αποθήκευση ή την επεξεργασία από εμάς. Εάν μεταφέρουμε ή αποθηκεύσουμε τις πληροφορίες σας εκτός του ΕΟΧ με αυτόν τον τρόπο, θα λάβουμε μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι τα δικαιώματα απορρήτου σας θα συνεχίσουν να προστατεύονται όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική απορρήτου.

ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να δώσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτα μέρη

Επιτρέπεται να δημοσιεύουμε τα στοιχεία σας:

  • σε επιχειρήσεις του εταιρικού μας ομίλου.
  • επιχειρηματικούς εταίρους, προμηθευτές και υπεργολάβους για την εκτέλεση οποιουδήποτε συμβολαίου που συνάπτουμε μαζί σας ·
  • σε έναν πιθανό αγοραστή από εμάς ή μια επιχείρηση του εταιρικού μας ομίλου.
  • για προστασία από απάτες ή πιστωτικούς κινδύνους · και
  • όπως απαιτείται από το νόμο ή όταν πιστεύουμε ότι η αποκάλυψη των πληροφοριών είναι απαραίτητη για την προστασία των δικαιωμάτων μας, την προστασία της ασφάλειάς σας ή της ασφάλειας άλλων ή την απάντηση σε αίτημα ενός κυβερνητικού φορέα.

Μπορούμε επίσης να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε αυτά τα τρίτα μέρη που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και σε άλλους διαφημιστές ή διαφημιστικά δίκτυα που απαιτούν από τα δεδομένα να επιλέξουν και να προβάλλουν σχετικές διαφημίσεις σε εσάς και σε άλλους παρόχους αναλυτικών στοιχείων και μηχανών αναζήτησης που μας βοηθούν στη βελτίωση και βελτιστοποίηση η ιστοσελίδα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Μπορείτε να επιλέξετε να μην μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα και να απενεργοποιήσετε τα cookie στο πρόγραμμα περιήγησής σας αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του. Εάν λάβετε αυτές τις αποφάσεις, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο και να περιηγηθείτε στις σελίδες του. Ωστόσο, ενδέχεται να μην μπορούμε να επεξεργαστούμε συναλλαγές χωρίς προσωπικά δεδομένα.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να μην χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για μάρκετινγκ. Μπορείτε να το κάνετε αυτό επιλέγοντας τα σχετικά πλαίσια στις φόρμες μας ή επικοινωνώντας μαζί μας ανά πάσα στιγμή.

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης σε πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς. Αυτό περιλαμβάνει το δικαίωμα να μας ζητήσετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με:

  • τις κατηγορίες δεδομένων που επεξεργαζόμαστε
  • τους σκοπούς της επεξεργασίας δεδομένων
  • τις κατηγορίες τρίτων στους οποίους ενδέχεται να αποκαλυφθούν τα δεδομένα
  • πόσο καιρό θα αποθηκευτούν τα δεδομένα (ή τα κριτήρια που χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό αυτής της περιόδου)
  • τα άλλα δικαιώματά σας σχετικά με τη χρήση των δεδομένων σας από εμάς

Θα σας παρέχουμε τις πληροφορίες εντός ενός μηνός από το αίτημά σας, εκτός εάν κάτι τέτοιο θα επηρέαζε αρνητικά τα δικαιώματα και τις ελευθερίες άλλων (π.χ. εμπιστευτικότητα άλλου ατόμου ή δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας). Θα σας πούμε εάν δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας για αυτόν τον λόγο.

Διαχειριστής προστασίας δεδομένων
Out4You Ltd
Δικαστήριο μοναστηριών
22-26 Φάρινγκντον Λέιν
Λονδίνο EC1R 3AU

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συλλογή ή την επεξεργασία των δεδομένων σας ενδέχεται να ζητηθούν ανά πάσα στιγμή από εμάς.

Έχετε το δικαίωμα να μας κάνετε να διορθώσουμε τυχόν ανακριβή προσωπικά δεδομένα για εσάς. Έχετε το δικαίωμα να «ξεχάσετε» από εμάς. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ζητώντας μας να διαγράψουμε τυχόν προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς, εάν δεν είναι πλέον απαραίτητο να διατηρούμε τα δεδομένα για τους σκοπούς της χρήσης ή των κρατήσεων σας με TravelGay.com

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σχετικά με τη χρήση των δεδομένων σας από εμάς. Πείτε μας πρώτα, έτσι έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε τις ανησυχίες σας. Εάν αποτύχουμε σε αυτό, μπορείτε να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονο στο Γραφείο Επιτρόπου Πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου, είτε τηλεφωνώντας στη γραμμή βοήθειάς τους είτε σύμφωνα με τις οδηγίες στον ιστότοπό τους στη διεύθυνση www.ico.org.uk.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Ενδέχεται να εμφανίσουμε συνδέσμους στον ιστότοπό μας με ιστότοπους άλλων επιχειρήσεων. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει μόνο για τον Ιστότοπο και όχι για άλλους ιστότοπους. Κάθε ιστότοπος τρίτου μέρους ενδέχεται να έχει διαφορετικές πολιτικές απορρήτου από αυτήν την Πολιτική Απορρήτου και θα πρέπει να συμμορφώνεστε με αυτές τις πολιτικές.

Εάν επισκεφθείτε άλλους ιστότοπους, δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο αυτών των ιστότοπων.

Πόσο ασφαλή είναι τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε;

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας και εφαρμόσαμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου για να διατηρήσουμε ασφαλή τα προσωπικά και οικονομικά σας στοιχεία. Έχουμε φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για την προστασία και την προστασία των πληροφοριών που συλλέγουμε.

Για την προστασία των οικονομικών σας στοιχείων, χρησιμοποιούμε τεχνολογία SSL για την κρυπτογράφηση όλων των συναλλαγών πληρωμής.

Δυστυχώς, καμία μετάδοση δεδομένων δεν είναι εγγυημένη 100% ασφαλής και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληροφοριών που μεταδίδετε στον ιστότοπό μας ή μέσω της χρήσης των υπηρεσιών μας και παρέχετε αυτές τις πληροφορίες με δική σας ευθύνη.

Η Επιχείρηση δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για κλοπή, απώλεια ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, υποκλοπή ή ζημιά στα δεδομένα σας. Αναγνωρίζετε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους.

Όπου σας έχουμε δώσει έναν κωδικό πρόσβασης, είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση του εμπιστευτικού αυτού του κωδικού πρόσβασης. Σας ζητάμε να μην κοινοποιήσετε κανέναν κωδικό πρόσβασης σε κανέναν.

Εάν πιστεύετε ότι έχει παραβιαστεί το απόρρητό σας, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως.

ΔΙΑΦΟΡΑ

Εάν μας παρέχετε προσωπικά στοιχεία για άλλα άτομα ή εάν άλλοι μας δώσουν τα στοιχεία σας, θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για τον συγκεκριμένο λόγο για τον οποίο μας δόθηκαν.

Ενδέχεται να παρακολουθούμε και να καταγράφουμε τηλεφωνικές συνομιλίες ή επικοινωνίες μέσω email μεταξύ εσάς και των υπαλλήλων μας για σκοπούς εκπαίδευσης και διασφάλισης ποιότητας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων, μεταβαίνοντας στο Ιστοσελίδα του Επιτρόπου πληροφοριών.

Εάν αλλάξουμε την Πολιτική απορρήτου μας, θα δημοσιεύσουμε τυχόν αλλαγές σε αυτήν τη σελίδα. Ελέγχετε ξανά συχνά για να δείτε τυχόν ενημερώσεις ή αλλαγές στην Πολιτική απορρήτου μας.

Αυτή η πολιτική ισχύει από την 1η Δεκεμβρίου 2011. Τελευταία ενημέρωση στις 11 Σεπτεμβρίου 2020.